Cine se afla în spatele postărilor paginii de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucureşti. Reacţiile internauţilor

Joi dimineaţă, Cristian Botan s-a prezentat pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucureşti, menţionând că va fi ultima sa postare în numele „celei mai populare ambasade străine din România”. Mesajul lui a fost întâmpinat cu entuziasm de internauţi.

2529 afișări
Imaginea articolului Cine se afla în spatele postărilor paginii de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucureşti. Reacţiile internauţilor

Cine se afla în spatele postărilor de pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucureşti. Reacţiile internauţilor

„Salut. Eu sunt Cristian Botan, administratorul acestei pagini, iar aceasta este ultimul mea postare aici.
 
M-am alăturat echipei ambasadei în octombrie 2018. Dincolo de politică şi partea comercială, am avut n̶o̶r̶o̶c̶u̶l̶ / g̶h̶i̶n̶i̶o̶n̶u̶l̶ / oportunitatea de a prelua şi partea de comunicare, inclusiv cea pe Facebook şi Instagram.
 
 Am reuşit împreună să devenim cea mai populară ambasadă străină în România şi cea mai populară ambasadă suedeză în lume. Numărul celor care ne urmăresc s-a triplat, iar reach-ul paginii de Facebook a depăşit populaţia totală a României. Este rezultatul muncii tuturor celor din ambasadă (români şi suedezi), inclusiv a celor care au plecat între timp.
 
Misiunea comunicării online a ambasadei a fost, este şi va rămâne constant aceeaşi: promovarea Suediei şi îmbunătăţirea relaţiei bilaterale dintre România şi Suedia. Am ales însă ca, în schimbul limbajului a̶d̶o̶r̶m̶i̶t̶o̶r̶ / b̶i̶r̶o̶c̶r̶a̶t̶i̶c̶ / tradiţional pe care suntem obişnuiţi să-l vedem online din partea instituţiilor, să adoptăm o conduită mai relaxată, tonul vocii noastre fiind ca şi cum am povesti la o cafea cu un prieten. Pentru că îi considerăm prieteni pe toţi cei care ne urmăresc.
 
Şi ne-am folosit cam de tot ce are Internetul mai bun de oferit pentru a ne atinge misiunea, inclusiv imagini GIF sau meme. Adevărul e că am cam trişat cu abordarea asta, însă totul a fost pentru o cauză bună.
 
Când am venit la ambasadă, am implementat treaba asta cu mesaje de bun venit atunci când ni se alătura un coleg nou, respectiv de rămas bun pentru momentele în care cineva ne părăsea.
 
Cum timpul meu la ambasadă se încheie acum, a venit momentul să scriu propria postare de rămas bun.
 
Aşa că vă mulţumesc pentru momentele m̶i̶ş̶t̶o̶ / f̶a̶i̶n̶e̶ / minunate pe care le-am avut împreună aici.
 
Distracţie plăcută mai departe!”
 
Urmăritorii paginii de Facebook au lăsat comentarii în care l-au felicitat pe Cristian Botan şi i-au urat succes pe viitor. „Felicitāri pentru inteligenţa postārilor! A fost o mare bucurie sā vā urmāresc. Mulţumesc. Mult noroc în continuare!”, „Ai fost senzaţional!” şi „Când voiam să ies puţin din stresul zilei, vă citeam postările şi era imposibil să nu îmi apară măcar un zâmbet.” sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici