Cinismul lui Putin: Cel mai important lucru la care să ne gândim este să protejăm vieţile copiilor noştri

Preşedintele Rusiei spune că „scopul nostru este să eliberăm Donbasul”, iar la o zi după ce armata lui a bombardat un centrul comercial în care au murit oameni nevinovaţi spune că este primordială protejarea vieţilor.

1689 afișări
Imaginea articolului Cinismul lui Putin: Cel mai important lucru la care să ne gândim este să protejăm vieţile copiilor noştri

Cinismul lui Putin: Cel mai important lucru la care să ne gândim „este să protejăm vieţile copiilor noştri de acolo”

Obiectivele „operaţiunii militare speciale din Ucraina” sunt, potrivit lui Vladimir Putin, să elibereze Donbasul, să apere locuitorii regiunii şi să creeze condiţiile care să garanteze securitatea Rusiei.

Preşedintele rus, la finalul vizitei la Aşgabat, unde a mers pentru Summit-ul Mării Caspice, a reiterat că operaţiunea continuă „într-un mod calm şi ritmic, forţele militare înaintează şi ajung la punctele de destinaţie care le-au fost atribuite ca obiectiv” .

„Totul merge conform planului”

Deci „totul merge conform planului. Nu este nevoie să stabiliţi o dată pentru finalizarea operaţiunii. Nu vorbesc niciodată despre asta, întrucât aşa este viaţa reală, nu e în regulă să o limitezi la termene”, a adăugat el, citat de agenţia Tass, precizând că această dată” este legată de intensitatea operaţiunilor de luptă, care la rândul lor sunt legate de potenţiale victime”.

Analiştii susţin că Rusia plănuia să fie un război de 3 zile, însă s-a ajuns la 18 săptămâni de război.

Cel mai important lucru la care să ne gândim „este să protejăm vieţile copiilor noştri de acolo”, a conchis Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici