Clădire prăbuşită în Shanghai. Cel puţin cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost prinse sub dărmături | VIDEO

O clădire care era transformată într-un pavilion expoziţional auto s-a prăbuşit joi în centrul oraşului chinez Shanghai, iar în urma incidentului cel puţin nouă persoane au rămase prinse sub dărâmături, informează postul ABC News.

1068 afișări
Imaginea articolului Clădire prăbuşită în Shanghai. Cel puţin cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost prinse sub dărmături | VIDEO

Clădire prăbuşită în Shanghai. Mai multe persoane sunt prinse sub dărmături - VIDEO

UPDATE: Cel puţin cinci persoane au murit în urma prăbuşirii unei clădiri în Shanghai

Cel puţin cinci persoane au murit după ce o clădire aflată în renovare s-a prăbuşit joi în centrul oraşului chinez Shanghai, au anunţat autorităţile locale, menţionând că 14 persoane au fost scoase de sub dărâmături, relatează Reuters.

Clădirea prăbuşită se afla în districtul Changning şi urma să fie transformată într-un pavilion expoziţional auto.

Aproximativ 20 de persoane au fost prinse sub dărâmături. Momentan nu se cunoaşte cauza incidentului.

Autorităţile locale au transmis că 24 de vehicule şi peste 150 de membri ai serviciilor de urgenţă au intervenit în acest caz.

Incidentul s-a produs în jurul prânzului, în districtul Changning din Shanghai.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici