Clipe de coşmar traite de o familie de turişti surprinsă de incendii în Australia. Locul în care s-au refugiat, împreună cu alte 200 de persoane | FOTO, VIDEO

Vancanţa de sărbători a unei familii din Canada, ajunsă în Australia pentru a-şi vizita rudele şi prietenii, s-a transformat în coşmar după ce timp de şase zile a trebuit să găsească refugiu din calea incendiilor într-un cinematograf, relatează CNN.

1592 afișări
Imaginea articolului Clipe de coşmar traite de o familie de turişti surprinsă de incendii în Australia. Locul în care s-au refugiat, împreună cu alte 200 de persoane | FOTO, VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Canadianca Meaghan Wegg, în vârstă de 34 de ani, împreună cu soţul ei de 37 de ani şi cei doi copii, de trei, respectiv cinci ani, au trăit momente terifiante în momentul în care în Australia au izbucnit incendiile, iar familia a trebuit să se adăpostească şase zile într-un cinematograf, relatează CNN.

Familia venise să-şi viziteze rudele şi prietenii în Australia, însă la data de 31 decembrie s-a dat semnalul de alarmă în resortul turistic Mallacoota Campground unde erau cazaţi. Cei patru membrii ai familiei au avut zece minute la dispoziţie pentru a părăsi zona din calea incendiilor. 

Femeia şi familia ei s-au refugiat cu cortul pe o plajă, însă în scurt timp cerul a devenit roşu, flăcările incendiului se apropiau, iar cei patru au trebuit să se îndrepte către un alt loc pentru a-şi salva viaţa. Imaginile suprinse de mama copiilor redau atmosfera de coşmar prin care a trecut familia ei.

Canadienii a ajuns într-o tabără special amenajată de unde oamenii erau transportaţi în camioane către un cinematograf transformat în adăpost pentru aproximativ 200 de persoane care fugeau din calea incendiilor. 

Familia de canadieni a petrecut şase zile în cinematograf, timp în care au încercat să-i distragă pe cei mici de la dezastrul care le ameninţa tuturor viaţa.

După trei încercări eşuate ale salvatorilor de a ateriza în zona de refugiu, familia de canadieni a fost relocată într-o zonă sigură. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We got on the helicopter About to take off Will update soon

O postare distribuită de Meaghan Wegg (@meagwegg) pe

Ian 4, 2020 la 4:48 PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici