CNN: Trump şi-a ales echipa de avocaţi în funcţie de capacitatea acestora de a-l apăra la TV

Preşedintele american Donald Trump şi-a ales echipa de avocaţi care să îl reprezinte în Senat în procesul de punere sub acuzare cu care se confruntă, în funcţie de capacitatea acestora de a-l apăra la televizor, potrivit CNN.

501 afișări
Imaginea articolului CNN: Trump şi-a ales echipa de avocaţi în funcţie de capacitatea acestora de a-l apăra la TV

CNN: Trump şi-a ales echipa de avocaţi în funcţie de capacitatea acestora de a-l apăra la TV

CNN, citând o „sursă apropiată de Casa Albă care vorbeşte cu preşedintele în mod regulat”, a relatat că numirea mai multor experţi juridici de înaltă calitate, inclusiv Alan Dershowitz şi Kenneth Starr, reflectă dorinţa lui de a avea o echipă de mari personalităţi capabile să-l apere în presă.

"Trump le-a spus asociaţilor şi aliaţilor din jurul său că doreşte o echipă juridică "de înaltă calitate ", care să poată face performanţă la televizor", a declarat sursa", citată de CNN.

„Este pur şi simplu cine este Trump, a continuat sursa, adăugând că Trump adoră ca oamenii care sunt la televizor să lucreze pentru el”.

Aşa cum a menţionat sâmbătă Sonam Sheth de la Business Insider, Dershowitz este o prezenţă frecventă la televiziune şi l-a apărat constant Trump în apariţiile sale la emisiunile postului Fox News pe toată durata preşedinţiei sale.

Starr, deşi nu s-a asociat anterior cu preşedintele, a făcut parte din echipa care a condus procesul de punere sub acuzare a ultimului preşedinte care a fost demis, Bill Clinton.

Dorinţa lui Trump de a avea o echipă de avocaţi care să-l poată apăra la televizor reflectă viziunea sa pe scară largă conform căreia persoanele cu funcţii înalte din administraţia sa ar trebui să arate ca vedetele TV şi ca cele din filme.

Echipa lui Trump a emis, sâmbătă, primul său răspuns oficial la somaţia Senatului către preşedinte, negând toate acuzaţiile împotriva sa.

"Preşedintele Trump neagă categoric şi fără echivoc toate acuzaţiile din ambele articole de acuzare", a spus o scrisoare de şase pagini ca răspuns la articolele de punere sub acuzare.

Scrisoarea continua să descrie acuzaţiile împotriva lui Trump drept „un afront la Constituţia Statelor Unite, la instituţiile noastre democratice şi la poporul american”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
trump,
proces

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici