Coadă de 16 kilometri la o bancă de alimente

  • O distribuire de alimente, în ciuda interzicerii adunărilor
  • Coada a început la 7 dimineaţa, operaţiunea fiind anunţată pentru prânz
  • Poliţia a instalat toalete ecologice pe traseu
4760 afișări
Imaginea articolului Coadă de 16 kilometri la o bancă de alimente

Coadă de 16 kilometri la o bancă de alimente

Banca de alimente Greater Pittsburgh Community Food Bank a anunţat distribuirea a 1.500 de pungi de alimente, dar nu se aştepta la o astfel de mulţime. În ciuda interdicţiei adunărilor în statul Pennsylvania, mii de oameni s-au aliniat la coadă, în speranţa că vor avea şansa să plece cu una dintre celebrele pungi: 16 kilometri de ambuteiaj pe drumul către banca de alimente. 
 
Primii şoferi au sosit încă de la ora 7 dimineaţa, în timp ce distribuţia era programată pentru prânz, au declarat angajaţii pentru Newsweek. Confruntată cu afluxul de persoane cauzat de acest anunţ, poliţia a fost nevoită să intervină pentru a reglementa traficul iar pe şosea au fost instalate mai multe toalete ecologice. Angajaţii au încărcat alimentele direct în portbagajele maşinilor pentru a se conforma reglementării distanţelor dintre oameni, cu atât mai mult cu cât nu erau echipaţi cu măşti. Un total de 1.700 de familii au putut beneficia în cele din urmă de alimentele băncii alimentare, potrivit Newsweek. Katie Fitzgerald, director de operaţiuni pentru reţeaua de bănci alimentare Feeding America, declară că cererea din partea familiilor cu probleme a crescut semnificativ în Statele Unite în ultimele săptămâni. Ea explică, de asemenea, că donaţiile de alimente au scăzut în timp ce americanii s-au repezit pe supermarket-uri. "Băncile de alimente contează pe stocurile lor actuale pentru a satisface cererea în creştere", a încercat ea să liniştească îngrijorările.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici