Cocaină în valoare de aproape un miliard de euro, confiscată la Hamburg

Autorităţile germane au anunţat vineri că au confiscat 4,5 tone de cocaină, în valoare de 1 miliard de euro, la Hamburg, aceasta fiind cea mai mare captură de droguri de până acum din Germania, informează postul Deutsche Welle.

3057 afișări
Imaginea articolului Cocaină în valoare de aproape un miliard de euro, confiscată la Hamburg

Cocaină în valoare de aproape un miliard de euro, confiscată la Hamburg

Drogurile au fost descoperite în urmă cu două săptămâni într-un container de marfă în care se aflau 211 genţi de sport ce conţineau peste 4,200 de pachete. Containerul de transport maritim, care potrivit documentelor conţinea soia, provenea de la Montevideo, Uruguay, şi urma să ajungă la Anvers, Belgia, via portul german Hamburg.

"Această cantitate enormă reprezintă cea mai mare captură individuală de cocaină în Germania", a transmis Agenţia vamală din Hamburg.

Drogurile au fost distruse în secret şi în condiţii stricte de securitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici