Comisarul european pentru Buget consideră că Parlamentul britanic ar putea vota în favoarea acordului privind Brexit

Comisarul european pentru Buget, Günther Oettinger, a declarat joi că este o şansă ca Parlamentul britanic să voteze în favoarea acordului de Brexit în luna ianuarie, argumentând că nu există suficientă susţinere pentru un al doilea referendum, relatează site-ul agenţiei Reuters.

406 afișări
Imaginea articolului Comisarul european pentru Buget consideră că Parlamentul britanic ar putea vota în favoarea acordului privind Brexit

Comisarul european pentru Buget consideră că Parlamentul britanic ar putea vota în favoarea acordului privind Brexit

Premierul britanic Theresa May a anunţat că acordul pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi supus votului Camerei Comunelor în perioada 14-20 ianuarie.

"Nu este complet exclus ca Parlamentul britanic să voteze, în ianuarie, în favoarea acordului privind ieşirea din UE", a declarat Oettinger într-un interviu acordat Funke Media Group.

"Cu siguranţă nu există o majoritate care să susţină un Brexit dezordonat, sau un nou referendum", a adăugat acesta.

Marea Britanie ar urma să iasă din Uniunea Europeană în martie 2019, dar criza politică de la Londra generează riscuri politice şi economice, prelungind starea de instabilitate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici