Comisia Electorală Regională din Rusia a anulat rezultatul unor alegeri locale din estul ţării

Comisia Electorală Regională din Rusia a votat joi anularea rezultatelor unor alegeri locale din estul ţării, după ce şefa Comisiei Electorale Centrale, Ella Pamfilova, şi-a manifestat miercuri suspiciunea de fraudare a voturilor, relatează Reuters.

172 afișări
Imaginea articolului Comisia Electorală Regională din Rusia a anulat rezultatul unor alegeri locale din estul ţării

Comisia Electorală Regională din Rusia a anulat rezultatul unor alegeri locale din estul ţării

Anularea rezultatului alegerilor, care au avut loc duminică, este un caz rar de recunoaştere a fraudei electorale în Rusia.

Ella Pamfilova a declarat miercuri că alegerile au fost fraudate pentru a asigura victoria unui candidat susţinut de Administraţia de la Kremlin.

Autorităţile au anunţat organizarea unor noi alegeri în următoarele trei luni.

Sute de susţinători ai Partidului Comunist din Rusia au participat la manifestaţii în centrul oraşului Vladivostok, pentru a protesta împotriva presupuselor rezultate false ale alegerilor regionale din regiuneaŢinutul Primorie, care au ieşit în favoarea unui politician susţinut de preşedintele Vladimir Putin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici