Comisia Europeană cataloghează "ştire falsă" campania guvernului ungar contra lui Jean-Claude Juncker

Comisia Europeană a criticat marţi noua campanie de presă a guvernului de la Budapesta îndreptată împotriva preşedintelui CE, Jean-Claude Juncker, şi a omului de afaceri american George Soros, acuzând Bruxelles-ul că politica sa imigraţionistă ameninţă Ungaria, relatează Reuters.

469 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană cataloghează "ştire falsă" campania guvernului ungar contra lui Jean-Claude Juncker

Comisia Europeană cataloghează "ştire falsă" campania guvernului ungar contra lui Jean-Claude Juncker

Cea mai recentă campanie a lui Orban, anunţată luni într-o postare pe Facebook, cuprinde imagini cu feţele zâmbitoare ale lui Soros şi Juncker, cu textul "Şi voi aveţi dreptul să ştiţi ce pregăteşte Bruxelles-ul!", scris cu litere mari şi roşii.

O legendă spune că UE intenţionează să adopte cote obligatorii de relocare pentru imigranţi, slăbind dreptul statelor membre de protecţie a frontierelor şi facilitând sosirile cu o "viză de imigrant".

Comisia UE, care este blocată într-o serie de bătălii în desfăşurare cu Orban, inclusiv privind reformele care incriminează sprijinul pentru migranţi, a respins ultima campanie maghiară drept "ştire falsă şi dezinformare".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici