Compania Ford va REDUCE numărul uzinelor din Europa: Ţările afectate de planul amplu de restructurare

Compania auto americană Ford intenţionează să reducă numărul uzinelor din Europa, în cadrul unui plan de restructurare aplicat din anul 2020, conform unui comunicat.

2350 afișări
Imaginea articolului Compania Ford va REDUCE numărul uzinelor din Europa: Ţările afectate de planul amplu de restructurare

Compania Ford va reduce numărul uzinelor din Europa

"Fundamentul noului model operaţional Ford în Europa este un program amplu de îmbunătăţire a eficienţei în sensul susţinerii noilor grupuri de afaceri. Eficienţa producţiei este îmbunătăţită prin propunerile anunţate anterior de închidere, de confirmare a închiderii sau de vânzare a şase uzine de asamblare şi producţie până la sfârşitul anului viitor", informează compania Ford într-un comunicat postat pe site-ul propriu.

"Drept rezultat, capacitatea de producţie a Ford în Europa se va reduce la un număr propus de 18 unităţi până la sfârşitul anului 2020, de la 24, câte erau la începutul anului 2019", precizează compania.

Cele şase uzine Ford care ar urma să fie închise ori vândute sunt din Marea Britanie, Franţa, Rusia şi Slovacia.

În total, 12.000 de locuri de muncă vor fi afectate de restructurare.

Taguri:
ford,
restructurare,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici