Compania Nespresso a alertat poliţia după ce a găsit cocaină în sacii cu boabe de cafea

Poliţia elveţiană a declarat că a confiscat 500 kg de cocaină dintr-un transport de cafea care a fost trimis la o fabrică Nespresso.

2220 afișări
Imaginea articolului Compania Nespresso a alertat poliţia după ce a găsit cocaină în sacii cu boabe de cafea
Muncitorii de la fabrica din Romont au alertat autorităţile după ce au găsit pulbere albă în sacii cu boabe de cafea.
 
Ulterior, poliţia a găsit cocaină în cinci containere de transport. O anchetă iniţială a sugerat că transportul provenea din Brazilia, potrivit BBC.
 
Compania Nespresso a precizat că producţia de capsule de cafea din fabrică nu a fost contaminată. „Dorim să asigurăm consumatorii că toate produsele noastre pot fi consumate în siguranţă".
 
Cocaina confiscată era pură în proporţie de 80% şi avea o valoare de piaţă estimată la aproape 50 de milioane de euro. „Este cu siguranţă o captură importantă pentru cantonul Fribourg, se poate spune că este o captură extraordinară", a declarat Marc Andrey, şeful securităţii din regiune.
 
Cocaina era probabil destinată pieţei europene, a declarat poliţia.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici