Complicii lui Abdeslam ar putea să încerce să fugă din Europa, avertizează Interoplul

Interpolul a anunţat sâmbătă că a avertizat statele membre să fie extrem de vigilente la controalele la frontiere, deoarece arestarea lui Salah Abdeslam, suspectul-cheie în atacurile de la Paris, i-ar putea încuraja pe complicii săi să fugă din Europa, relatează Reuters online.

Complicii lui Abdeslam ar putea să încerce să fugă din Europa, avertizează Interoplul

"În pofida faptului că este prea devreme pentru a specula cu privire la direcţia pe care o va lua ancheta, orice persoană care are o legătură cu Abdeslam va fi îngrijorată de faptul că locul în care se află ar putea fi dezvăluit şi ar putea încerca să fugă cu scopul de a încerca să evite să fie detectată", a declarat Jürgen Stock, secretarul general al Interpolului, citat într-un comunicat.

"Acum este vital ca ţările să continue să coopereze şi să efectueze controale aprofundate în funcţie de informaţiile pe care le au la dispoziţie, pentru a evita ca suspecţii să se strecoare", a adăugat el.

Citeşte şi: Suspectul-cheie în atacurile de la Paris, inculpat şi plasat în detenţie, colaborează cu justiţia belgiană, dar va refuza extrădarea

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 1 comentarii
Taguri:
INTERPOL ,
ABDESLAM ,
incercare ,
fuga ,
complici ,
controale ,
europa
COMENTARII
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”