Comunitatea internaţională a convenit asupra unui plan privind pacea în Libia. Mesajul cancelarului german Angela Merkel

Comunitatea internaţională a convenit duminică, în cadrul unei conferinţe desfăşurate la Berlin, asupra unui plan de pace pentru Libia, care include menţinerea embargoului asupra armelor şi încetarea ingerinţelor străine, relatează Dpa.

1158 afișări
Imaginea articolului Comunitatea internaţională a convenit asupra unui plan privind pacea în Libia. Mesajul cancelarului german Angela Merkel

Sursa: Profimedia Images

Statele care au participat la conferinţă, printre care se numără şi Rusia şi Turcia, care susţin părţi aflate în opoziţie, au fost de acord să nu mai susţină părţile implicate în conflict.

Cancelarul german Angela Merkel a mulţumit participanţilor asupra "unei atmosfere constructive".

Antonio Guterres, secretarul general al Naţiunilor Unite, a declarat că declaraţia, semnată de 16 state, reprezintă "un semnal puternic că participanţii se angajează să susţină o rezoluţie paşnică pentru criza din Libia".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici