Concurs de alergat îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun în Sankt Petersburg

  • Patruzeci de alergători au participat la o cursă inedită organizată în Sankt Petersburg
  • Ruşii au purtat costume cu tematică de Crăciun
  • Numărul participanţilor a trebuit limitat
154 afișări
Imaginea articolului Concurs de alergat îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun în Sankt Petersburg

Concurs de alergat îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun în Sankt Petersburg

Zeci de ruşi, costumaţi în diferite personaje de Crăciun, au participat ieri la cursa anuală de la Sankt Petersburg.

Au alergat pe o distanţă de 2.021 de metri, un metru pentru fiecare an trecut. 

Moş Crăciun şi Snow Maiden au rezistat frigului, dar au rămas în urmă. 

Au primit în schimb premii pentru cele mai bune costume

Câştigătorul secţiunii masculine a finalizat cursa în 8 minute şi 12 secunde, în timp ce prima clasată a fost cu doar cinci secunde mai lentă.

"Sunt încântat de această cursă, sunt atât de fericit că am fost aici", a spus la final Maxim Srubnya.

"Mi-aş dori ca participanţii la cursă şi locuitorii oraşului să zâmbească, să fie fericiţi şi să simtă că vine Anul Nou. În timpul unei pandemii lumea este un pic tristă şi inhibată şi aş vrea să fie veselă şi să se distreze. La urma urmei, vine Anul Nou şi totul va fi bine", a spus şi Serghei Borisov, un alt participant la cursă.

Organizatorii au limitat numărul de participanţi la evenimentul din acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

„Am avut o mulţime de cereri, în jur de 70, dar din cauza situaţiei din ţara noastră şi din lume, i-am acceptat doar pe cei care au fost primii", a explicat Adelina Botkova, unul dintre organizatorii cursei de la Sankt Petersburg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici