Condamnarea pentru viol a fostului preşedinte israelian Moshe Katsav, confirmată de Curtea Supremă

Curtea Supremă din Israel a confirmat joi condamnarea la o pedeapsă de şapte ani de închisoare pronunţată în primă instanţă împotriva fostului preşedinte israelian Moshe Katzav pentru viol şi hărţuire sexuală, a anunţat presa israeliană.

235 afișări
Imaginea articolului Condamnarea pentru viol a fostului preşedinte israelian Moshe Katsav, confirmată de Curtea Supremă

Moshe Katsav (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fără nicio îndoială, a fost un viol, deoarece relaţiile sexuale nu au fost consimţite, chiar dacă au fost legături romantice", au scris cei trei judecători ai instituţiei juridice supreme din Israel, Edna Arbel, Salim Joubran şi Miriam Naor, citaţi de presa israeliană.

Katsav s-a "folosit de statutul său pentru a comite infracţiunile, iar sentinţa pronunţată împotriva lui este justificată", potrivit judecătorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici