Confruntări între protestatari şi forţele de ordine în centrul oraşului Atena

  • Violenţe între protestatari şi forţele de ordine în centrul oraşului Atena.
  • Aproximativ 100 de manifestanţi au fost reţinuţi.
  • Adunările în grupuri mai mari de trei persoane sunt interzise în Grecia.
693 afișări
Imaginea articolului Confruntări între protestatari şi forţele de ordine în centrul oraşului Atena

sursă foto: greekcitytimes.com

Violenţe între protestatari şi forţele de ordine au avut loc, marţi după-amiază, în centrul oraşului Atena, în timpul unui miting pentru comemorarea reprimării revoltelor studenţeşti din 1973, iar aproximativ 100 de manifestanţi au fost reţinuţi, informează agenţia de presă AMNA.

Sute de persoane au participat, în faţa Politehnicii din Atena, la un miting de comemorare a reprimării revoltelor studenţeşti din anul 1973. Confruntări între protestatari şi forţele de ordine au avut loc în Parcul Kaisariani şi în zona Sepolia din Atena.

Cel puţin 100 de protestatari au fost reţinuţi pentru încălcarea interdicţiei de participare la manifestaţii.

Potrivit agenţiei Associated Press, forţele de ordine au utilizat gaze lacrimogene pentru dispersarea manitestanţilor. În contextul măsurilor antiepidemice, adunările în grupuri mai mari de trei persoane sunt interzise în Grecia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici