Confruntări violente pe străzile Londrei. Zeci de protestatari care participau la un marş anti-lockdown au fost arestaţi

  • Cel mai mare protest anti-lockdown a avut loc, sâmbătă în Londra
  • Manifestaţia a devenit violentă, iar poliţiştilor au intervenit în forţă
  • Cinci poliţişti au fost răniţi şi 29 de manifestanţi, arestaţi
1267 afișări
Imaginea articolului Confruntări violente pe străzile Londrei. Zeci de protestatari care participau la un marş anti-lockdown au fost arestaţi

Confruntări violente pe străzile Londrei. Zeci de protestatari care participau la un marş anti-lockdown au fost arestaţi

Cinci ofiţeri de poliţie au fost răniţi şi 29 de persoane au fost arestate în timp ce protestatarii anti-lockdown s-au confruntat cu forţele de ordine în timpul unui protest organizat, sâmbătă în centrul Londrei.

Sute de persoane au mărşăluit pe străzi în ciuda faptului că poliţia a avertizat mulţimea să nu participe la adunări mari în perioada dinainte de Crăciun.

În timp ce poliţiştii au încercat să controleze au izbucnit mai multe conflicte, cinci poliţişti au fost răniţi şi mai mulţi protestatari au fost arestai, scrie Metro.co.uk.

„Am arestat astăzi 29 de persoane în urma demonstraţiilor din oraş. Inacceptabil, cinci dintre ofiţerii noştri au fost răniţi - din fericire, rănile lor nu sunt grave”, a scris pe Twitter Poliţia Metropolitană.

Protestul a avut loc în timp ce Boris Johnson a anunţat că mai multe zone din estul şi sud-estul Angliei vor fi plasate sub restricţii de nivelul patru - cea mai dură din Marea Britanie.

Protestatarii, dintre care mulţi nu purtau măşti, au mărşăluit prin centrul Londrei purtând pancarte pe care scriau mesaje anti-lockdown şi anti-vaccin.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici