Conservatorii Angelei Merkel conduc detaşat în cursa pentru alegerile legislative

Conservatorii cancelarului Angela Merkel conduc detaşat în faţa partidului de centru-stânga, cu cinci luni înainte de alegerile legislative din Germania, informează Reuters, citând un sondaj de opinie prezentat miercuri.

300 afișări
Imaginea articolului Conservatorii Angelei Merkel conduc detaşat în cursa pentru alegerile legislative

Conservatorii Angelei Merkel conduc detaşat în cursa pentru alegerile legislative

Conservatorii cancelarului german Angela Merkel conduc detaşat în faţa social-democraţilor cu mai puţin de cinci luni înainte de alegerile legislative din cea mai puternică economie a Europei, informează Reuters.

Studiul realizat de institutul INSA, care va fi prezentat miercuri în cotidianul de mare tiraj Bild, arată că, în continuare, conservatorii conduc cu 34 de procente, în timp ce partidul de centru-stânga SPD a scăzut cu 1,5 procente, ajungând la 28,5 la sută.

Potrivit sondajului, Alternativa Germană de Dreapta (AfD) a scăzut cu un procent, ajungând la 9 la sută, în timp ce partidul de extremă-stânga Linke a câştigat un procent şi a ajuns la 10,5 la sută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici