Consilier american: Uneori ignorăm ordinele preşedintelui Donald Trump

Un consilier al preşedintelui american Donald Trump a justificat acţiunile fostului consilier juridic Don McGahn, afirmând că "orice apropiat al liderului de la Casa Albă îi ignoră ordinele din când în când", relateazp site-ul postului CNN.

374 afișări
Imaginea articolului Consilier american: Uneori ignorăm ordinele preşedintelui Donald Trump

Consilier american: Uneori ignorăm ordinele preşedintelui Donald Trump

"Oricine din apropierea preşedintelui îi mai ignoră câte un ordin din când în când", a declarat consilierul, fără a îşi face publică identitatea.

"Uneori gândeşte cu voce tare", a adăugat acesta.

În iunie 2017, pe fondul relatărilor că Donald Trump ar fi fost anchetat pentru obstrucţionarea justiţiei, preşedintele SUA i-a cerut consilierului juridic de la Casa Albă, Don McGahn, să îl îndemne pe procurorul general să îl demită pe Robert Mueller întrucât ar fi fost în situaţii de "conflict de interes şi trebuia înlăturat". Don McGahn a refuzat să îndeplinească ordinul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici