Consilier local britanic, membru UKIP: Imigranţii români sunt nişte "paraziţi"

Un consilier local membru al formaţiunii Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) a declarat că românii sunt nişte "paraziţi", denunţând, în altă ordine de idei, şi orientarea sexuală a lui Elton John, pe care l-a numit "pervers".

841 afișări
Imaginea articolului Consilier local britanic, membru UKIP: Imigranţii români sunt nişte "paraziţi"

Consilier local britanic, membru UKIP: Imigranţii români sunt nişte "paraziţi" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Dave Small, care tocmai a fost ales conslier local în Redditch (regiunea britanică Worcestershire), riscă să fie exclus din UKIP după ce a descris homosexualii drept "perverşi" şi imigranţii o "pleavă care adună bani", scrie The Independent.

Într-o serie de comentarii postate pe Facebook, Small a declarat că "imigranţii musulmani" au adus tuberculoza în Marea Britanie.

Într-o postare intitulată "Musulmanii şi ameninţarea pe care o reprezintă pentru modul nostru de viaţă", Small a afirmat că imigranţii din Mali şi România sunt nişte "paraziţi".

"Ţara noastră, care era măreaţă pe vremuri, a devenit coşul de gunoi al tuturor oamenilor care vin aici pentru a primi bani", a comentat Small.

Referindu-se la cântăreţul Elton John, Dave Small l-a numit "pervers", spunând că astfel de oameni nu ar trebui să aibă dreptul să se căsătorească.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici