Consulatul României din Chicago a sărbătorit Centenarul într-un hotel Trump. Ce alte state au organizat evenimente în proprietăţi deţinute de familia preşedintelui american

Consulatul general al României din oraşul american Chicago a celebrat Ziua Naţională într-un hotel aparţinând familiei preşedintelui SUA, Donald Trump, anunţă o organizaţie non-guvernamentală din Statele Unite.

637 afișări
Imaginea articolului Consulatul României din Chicago a sărbătorit Centenarul într-un hotel Trump. Ce alte state au organizat evenimente în proprietăţi deţinute de familia preşedintelui american

Consulatul României din Chicago a sărbătorit Centenarul într-un hotel al lui Donald Trump

”Într-un alt aparent exemplu în care un guvern străin plăteşte pentru a organiza un eveniment la o proprietate din care preşedintele Donald Trump încă obţine profit, Consulatul General al României în Chicago a celebrat Centenarul Marii Uniri la Hotelul Trump International din Chicago (...)”, anunţă organizaţia Cetăţeni pentru Responsabilitate şi Etică din Washington (Citizens for Responsibility and Ethics in Washington-CREW).

”Plăţile efectuate către hotel pentru acest eveniment se adaugă veniturilor persoanle ale preşedintelui Donald Trump”, susţin reprezentanţii organizaţiei.

România este una dintre cele patru state care şi-au celebrat o sărbătoare naţională într-una dintre proprietăţile deţinute de Trump.

Philippine, Kuwait şi Bahrain sunt celelalte state care au organizat evenimente similare în Trump International Hotel din Washington.

Evenimentul a avut loc pe data de 29 noiembrie în Sala Mare a hotelului lui Trump.

La acest eveniment au participat mai mult de 300 de invitaţi, inclusiv oficiali români şi reprezentanţi ai statului Illinois, dar şi consulul general al Olandei în Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici