Solidaritate  Video Conturile de social media a zeci de vedete de la Hoolywood au fost preluate pentru lupta anti COVID 19. Cine va posta pe ele?

  • Zeci de vedete de la Hollywood şi-au predat conturile de social media pentru lupta împotriva COVID 19
  • Doctorul Fauci şeful luptei anti COVID 19 de la Casa Albă va informa oamenii despre coronavirus de pe conturile vedetelor
  • La nivel mondial sunt 5,213,083 infectate cu noul coronavirus
813 afișări

Vedetele pe care le-ai văzut tocmai şi-au predat conturile de social media pentru câteva zile. De ce au făcut-o şi pe cine vei vedea pe contul lor dacă îi urmăreşti?

El este Anthony Fauci, un membru cheie al grupului de lucru în lupta cu COVID 19 de la Casa Albă. Împreună cu vedetele de la Hollywood a lansat campania #PassTheMic şi are rolul de a informa lumea despre coronavirus. La nivel mondial sunt 5,213,083 infectate cu noul coronavirus.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici