Convenţia Partidului Democrat prin care Joseph Biden va fi desemnat candidat pentru funcţia de preşedinte se va desfăşura virtual

  • Reuniunea Partidului Democrat prin care Joe Biden va fi desemnat candidat în scrutinul prezidenţial se va derula online
  • Decizia a fost luată din cauza riscurilor epidemice
  • Joseph Biden va participa la eveniment în mod virtual, din reşedinţa sa
155 afișări
Imaginea articolului Convenţia Partidului Democrat prin care Joseph Biden va fi desemnat candidat pentru funcţia de preşedinte se va desfăşura virtual

Convenţia Partidului Democrat prin care Joseph Biden va fi desemnat candidat pentru fucţia de preşedinte se va desfăşura virtual

Joseph Biden a renunţat, din cauza pandemiei, la planul de a se deplasa la convenţia Partidului Democrat programată pe 17 august în Milwaukee, statul Wisconsin, reuniunea în cursul căreia va fi desemnat oficial candidat la funcţia de preşedinte al Statelor Unite urmând să fie organizată virtual.

Convenţia Partidului Democrat pentru desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte al SUA se va desfăşura în mod virtual, a comunicat miercuri seară Comitetul Naţional al formaţiunii, potrivit site-ului de ştiri Axios.com.

Joseph Biden va participa la eveniment din reşedinţa sa, situată în statul Delaware, şi va fi desemnat candidat al Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din noiembrie.

"De la începutul acestei pandemii, am plasat pe primul loc sănătatea şi siguranţa cetăţenilor americani. Am urmărit recomandările ştiinţifice, i-am ascultat pe medici şi experţii în sănătate publică şi am continuat să ne adaptăm planurile pentru a proteja vieţi. Aceasta este conducerea constantă şi responsabilă pe care o merită America. Aceasta este conducerea pe care Joe Biden o va aduce la Casa Albă", a transmis Comitetul Naţional Democrat.

La rândul său, preşedintele Donald Trump a anunţat acum câteva zile anularea sesiunii din Jacksonville, Florida, a Convenţiei Naţionale Republicane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici