Copiii nu sunt imuni la coronavirus. Ce arată studiul Centrului american pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor

  • Fauci: „Copiii nu sunt imuni în faţa coronavirusului”.
  • 76% din elevii care au participat la o şcoală de vară, în Georgia, au fost testaţi pozitiv.
  • Un sfert din cei testaţi au fost declaraţi asimptomatici.
2266 afișări
Imaginea articolului Copiii nu sunt imuni la coronavirus. Ce arată studiul Centrului american pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor

Copiii nu sunt imuni la coronavirus

Toţi copiii ar putea să se infecteze cu coronavirus şi nu sunt imuni în faţa bolii, relatează Trib Live. Cel puţin, asta arată un studiu derulat de către Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, 
 
Studiul a fost realizat pe baza unui focar de infecţie care a apărut la o şcoală de vară din Georgia. 76% dintre copii au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, în timp ce aproximativ un sfert din totalul copiilor testaţi au fost asimptomatici. 
 
Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor a menţionat că cei mici au fost infectaţi chiar dacă organizatorii şcolii de vară au impus măsuri de siguranţă. 
 
Totuşi, s-a constatat că mediul în care au stat cei mici nu a fost suficient aerisit, iar copiii nu au purtat mască de protecţie. În plus, au fost organizate activităţi care nu au respectat regula de distanţare socială.
 
Cercetarea a fost publicată vineri, în timp ce se purtau discuţii tensionate pe tema redeschiderii şcolilor luna ce urmează. Deşi oficialii SUA susţin că elevii ar putea să meargă la cursuri, în şcoli, consiliul profesoral se opune ideii.
 
Fauci a menţionat în cursul zilei de vineri că cei mici nu sunt imuni în faţa coronavirusului.
 
Conform unui studiu derulat de Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici