Copil de 6 ani reţinut în SUA după ce şi-a împuşcat învăţătoarea

Un copil de 6 ani a fost reţinut în SUA după ce şi-a împuşcat învăţătoarea, la şcoală, informează ABC News.

1151 afișări
Imaginea articolului Copil de 6 ani reţinut în SUA după ce şi-a împuşcat învăţătoarea

Copil de 6 ani reţinut în SUA după ce şi-a împuşcat învăţătoarea

Incidentul a avut loc vineri, când un elev de 6 ani a deschis focul la o şcoală din Virginia, au anunţat poliţia şi reprezentanţii şcolii.

Femeia de 30 de ani a fost transportată la un spital local în stare gravă.

"Rănile profesoarei sunt grave şi e în pericol de moarte, dar a existat o oarecare îmbunătăţire în ultima actualizare pe care am primit-o", a declarat şeful poliţiei din Newport News, Steve Drew.

Niciun elev nu a fost rănit în schimbul de focuri de armă, care a avut loc într-o sală de clasa întâi la Richneck Elementary School din Newport News.

Copilul de 6 ani a fost reţinut, a anunţat Newport News Public Schools într-un comunicat, adăugând: "Toţi elevii sunt în siguranţă".

Drew a declarat că oficialii cercetează modul în care studentul a obţinut pistolul folosit în incident.

Un reprezentant al U.S. Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives a declarat pentru ABC News că agenţia ajută la anchetă prin urmărirea armei de foc care a fost recuperată la faţa locului.

Drew a calificat drept "eroică" reacţia cadrelor didactice şi a personalului şcolii, care au mutat elevii în sala de sport şi au menţinut calmul tuturor.

Şcoala va fi închisă luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici