Copil român de doi ani, decedat la Roma după ce a căzut într-o fântână - presă

Un copil în vârstă de aproape doi al unei familii de imigranţi români din Italia a murit după ce a căzut într-o fântână, la periferia oraşului Roma, afirmă surse citate de cotidianul italian Il Messaggero şi de site-ul de ştiri IlSussidiario.net.

1964 afișări
Imaginea articolului Copil român de doi ani, decedat la Roma după ce a căzut într-o fântână - presă

Copil român de doi ani, decedat la Roma după ce a căzut într-o fântână - presă (Imagine: Sorin Florea/ Mediafax Foto)

Băieţelul în vârstă de 22 de luni a căzut sâmbătă seară într-o fântână cu adâncimea de nouă metri, în timp ce se juca în curtea casei familiei de români din localitatea Velletri, situată la periferia capitalei Italiei.

Copilul fusese transportat în stare extrem de gravă, cu diagnosticul "înec şi stop cardio-circulator", la Spitalul "Bambino Gesù" din Roma.

După 48 de ore de comă, băieţelul a decedat luni seară, au anunţat surse medicale citate de cotidianul Il Messaggero şi de site-ul de ştiri IlSussidiario.net.

Potrivit medicilor italieni, copilul a suferit leziuni extrem de grave căzând în fântână, după care s-a înecat în apa care avea adâncimea de circa trei metri, înainte de a fi scos de bunic şi preluat de ambulanţă.

Autorităţile italiene au declanşat o investigaţie în acest caz.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici