Copil ucis în urma unui atac aerian de la Odesa

Oficialii ucraineni au anunţat că un copil a fost ucis într-un atac cu rachete care a lovit o biserică şi o clădire rezidenţială din Odesa.

201 afișări
Imaginea articolului Copil ucis în urma unui atac aerian de la Odesa

Copil ucis în urma unui atac aerian de la Odesa

Atacul a avut loc luni. Al doilea copil a fost transportat la spital după ce clădirea în care se afla împreună cu alte patru persoane a fost lovită, potrivit Interfax Ucraina.

De asemenea, explozia ar fi avariat ferestrele, pereţii şi acoperişul bisericii ortodoxe din vecinătate.

Secretarul Consiliului de Securitate al Ucrainei, citat de mass-media, a declarat că au existat morţi şi răniţi în urma atacului.

Odesa este un oraş portuar din sudul Ucrainei şi este considerat important din punct de vedere strategic pentru forţele ruseşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici