Coreea de Nord are un nou şef al serviciilor de spionaj

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, l-a numit pe Han Chang-sun, un fost comandant militar, la conducerea Biroului General de Informaţii (BGI), potrivit unui oficial guvernamental, informează site-ul Korea Joong Ang Daily.

1924 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord are un nou şef al serviciilor de spionaj

Coreea de Nord are un nou şef al serviciilor de spionaj

Conform unor surse anonime, Han a fost desemnat să direcţioneze pregătirea agenţilor şi conducerea misiunilor de spionaj.

Acesta îi urmează la conducere lui Kim Yong-chol, care în prezent se află la conducerea Departamentului Frontului Unit.

Deşi nu se cunosc foarte multe lucruri despre personalitatea sau cariera lui Han Chang-sun, acesta reprezintă una dintre persoanele care au avut o ascensiune fulminantă pe parcursul administraţiei lui Kim Jong-un. Han deţine gradul de general de trei stele şi este membru al Comitetului Central al Partidului Muncitorilor, din cadrul Congresului Partidului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici