Coreea de Nord dezvăluie că a reţinut încă un american

Phenianul a prezentat un nou deţinut american în faţa presei vineri, la nouă zile după ce a condamnat un turist american la 15 ani de muncă forţată pentru "subversiune", relatează AP online.

3399 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord dezvăluie că a reţinut încă un american

Coreea de Nord dezvăluie că a reţinut încă un american

Kim Tong Chol a declarat într-o conferinţă de presă, vineri, în capitala nord-coreeană, că a comis fapte de spionaj, pe care nu le-a precizat, cu scopul de a submina regimul.

El a declarat că a fost reţinut în octombrie.

Aceasta nu este prima dată când regimul organizează astfel de conferinţe de presă în care deţinuţi străini citesc declaraţii prin care îşi asumă infracţiuni şi laudă dictatura nord-coreeană. După ce au fost eliberaţi, ei au declarat că au fost obligaţi să facă asemenea declaraţii.

Regimul stalinist l-a condamnat săptămâna trecută pe studentul american Otto Warmbier la închisoare, după ce a "mărturisit" că a încercat să fure un obiect pe care era inscripţionat un slogan de propagandă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici