Coronavirus în lume 12 aprilie LIVE UPDATE. SUA înregistrează cei mai mulţi morţi, la nivel global. A doua zi cu o creştere de peste 900 de decese în Marea Britanie

  • Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a depăşit 1.700.000, la nivel mondial, cu peste 100.000 de morţi
  • Ursula von der Leyen: Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului
  • SUA, cele mai multe decese şi cele mai multe cazuri de coronavirus
4948 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume 12 aprilie LIVE UPDATE. SUA înregistrează cei mai mulţi morţi, la nivel global. A doua zi cu o creştere de peste 900 de decese în Marea Britanie

Foto: Profimedia

Numărul morţilor a depăşit 20.000 de oameni în SUA, având cel mai mare număr de decese. Jumătate de milion de oameni, infectaţi

Statele Unite au depăşit acum Italia având cel mai mare număr de decese cauzate de coronavirus din lume. Peste 20.000 de oameni din SUA au murit până acum, relatează BBC.
 
Statul New York a devenit epicentrul focarului din SUA, înregistrând peste 180.000 din cele 520.000 de cazuri estimate la nivelul ţării.
 
Sâmbătă, fiecare stat american a declarat stare de dezastru ca răspuns la epidemie.

Ursula von der Leyen: Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului

„Fără un vaccin, trebuie să limităm cât mai mult contactul cu persoanele în vârstă”, a avertizat Ursula von der Leyen pentru cotidianul german Bild.
 
"Ştiu că este dificil şi că izolarea este o povară, dar este o problemă de viaţă şi de moarte, trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem răbdare", a adăugat aceasta.
 
„Copiii şi tinerii se vor bucura de mai multă libertate de mişcare mai devreme decât persoanele în vârstă şi cei cu condiţii medicale preexistente”, a spus şefa CE.
 
Ea a spus că speră că un laborator european va dezvolta un vaccin până la sfârşitul anului.

Bilanţul epidemic, aproape de 20.000 de morţi în Italia. În total, 152.271 de cazuri de coronavirus

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 19.468 de morţi în Italia, cu 619 decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte 152.000.
 
În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 4.694 de noi cazuri confirmate (în creştere) şi 619 decese (faţă de 570 în intervalul precedent), conform Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de cotidianul La Stampa şi de agenţia de presă Adnkronos.
 
Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 32.534. În prezent, în Italia sunt 100.269 de persoane care au coronavirus.

Bilanţ negru pentru Marea Britanie. A doua zi consecutivă cu peste 900 de morţi în ultimele 24 de ore

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 9.875 de morţi în Marea Britanie, după producerea a 917 decese în ultimele 24 de ore, anunţă Departamentul britanic al Sănătăţii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici