Coronavirus în lume 25 mai LIVE UPDATE. Spania, a opta zi cu mai puţin de 100 de decese. FT: Naţiunile bogate vor acumula datorii publice suplimentare de cel puţin 17.000 de miliarde de dolari

  • Marea Britanie: 118 decese în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic număr anunţat din martie
  • Spania raportează 70 de decese în ultimele 24 de ore, a opta zi când numărul este mai mic de 100
  • 153 de noi decese în Rusia, cel mai ridicat bilanţ pentru o zi de la începutul pandemiei
  • FT: Naţiunile bogate vor acumula datorii publice suplimentare de cel puţin 17.000 de miliarde de dolari
939 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume 25 mai LIVE UPDATE. Spania, a opta zi cu mai puţin de 100 de decese. FT: Naţiunile bogate vor acumula datorii publice suplimentare de cel puţin 17.000 de miliarde de dolari

Coronavirus în lume 25 mai LIVE UPDATE.

FT: Naţiunile bogate vor acumula datorii publice suplimentare de cel puţin 17.000 de miliarde de dolari

Ţările bogate vor acumula datorii publice suplimentare de cel puţin 17.000 de miliarde de dolari în contextul eforturilor de atenuare a efectelor economice ale pandemiei, conform estimărilor Organizaţiei pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (OECD), informează cotidianul Financial Times.

Marea Britanie: 118 decese în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic număr anunţat din martie

Oficialităţile din Marea Britanie au anunţat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic număr anunţat începând din luna martie.
 
Bilanţul total al deceselor a ajuns la 36.793.
 
Bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut la 259.559 de la începutul epidemiei şi până duminică.

Spania raportează 70 de decese în ultimele 24 de ore, a opta zi când numărul este mai mic de 100

Autorităţile sanitare spaniole au anunţat, duminică, un număr de 70 de decese în ultimele 24 de ore, fiind pentru a opta zi când numărul este mai mic de 100.

153 de noi decese în Rusia, cel mai ridicat bilanţ pentru o zi de la începutul pandemiei

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus a atins un nou record pentru o zi în Rusia, cu 153 de morţi în ultimele 24 de ore, au anunţat duminică autorităţile de la Moscova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici