Coronavirus în lume LIVE UPDATE 10 iulie: Circa 35.000 de morţi în Italia/ Anunţul specialiştilor în Sănătate despre purtatul măştii UPDATE

Oficiali federali din SUA încearcă deja să decidă cine va primi primele doze ale unui eventual vaccin anti-Covid-19, în condiţiile în care primul vaccin ar putea ajunge pe piaţă în iarnă, dar vor fi necesare câteva luni până va fi disponibil la scară largă. Între timp, specialiştii în Sănătate cer oamenilor să continue să poarte masca de protecţie.

3695 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 10 iulie: Circa 35.000 de morţi în Italia/ Anunţul specialiştilor în Sănătate despre purtatul măştii UPDATE

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 10 iulie FOTO Profimedia

UPDATE 21:10 Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.938 de morţi în Italia. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 276 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese.
 
Creşterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus pune în gardă statele cu număr mare de cazuri de COVID-19. Specialiştii în Sănătate fac apel la respectarea regulilor şi la răbdare. 
 
Franţa anunţă că va impune restricţii punctuale în eventualitatea unui al doilea val al pandemiei. Eventualele restricţii care vor fi impuse în Franţa în cazul celui de-al doilea val epidemic vor fi punctuale, pentru evitarea efectelor "teribile" asupra activităţilor sociale şi economice, afirmă premierul desemnat, Jean Castex. 
Sfaturile oferite de cel mai puternic SUPER computer din lume pentru oprirea COVID-19. Cum ne ferim de infectare 
 
În timp ce statele lumii revin la restricţii, specialiştii anunţă că masca va deveni parte din „outfit-ul” nostru zilnic pentru mult timp de acum încolo. 
 
  • Experţii în Sănătate nu vor cere oamenilor să renunţe la măşti prea curând. „Cred că vom trăi câţiva ani buni obligaţi să purtăm mască şi să respectăm o anumită distanţare socială“, spune Eric Toner.  Anunţul unui expert în coronavirus şi pandemii
 
 
 
  • Administraţia SUA analizează posibilitatea accesului prioritar al unor grupuri la un eventual vaccin 
Oficiali federali încearcă deja să decidă cine va primi primele doze ale unui eventual vaccin anti-Covid-19, în condiţiile în care primul vaccin ar putea ajunge pe piaţă în iarnă, dar vor fi necesare câteva luni până va fi disponibil la scară largă. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici