Coronavirus în lume LIVE UPDATE 13 aprilie. Peste 20.000 de morţi în Italia. SUA trece de 22.000 de morţi şi înregistrează cele mai multe decese din lume / Noi cazuri de Covid-19 confirmate în China

  • Aproape 2 milioane de cazuri de cazuri de infectare cu Covid-19 au fost confirmate la nivel mondial
  • Bilanţul deceselor a atins 114.253, în timp ce SUA a trecut duminică de 22.000 de morţi
  • Peste 100 cazuri noi au fost confirmate în China duminică, acesta fiind cel mai mare număr din ultimele şase săptămâni
5397 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 13 aprilie. Peste 20.000 de morţi în Italia. SUA trece de 22.000 de morţi şi înregistrează cele mai multe decese din lume / Noi cazuri de Covid-19 confirmate în China

Sursa foto: Profimedia

Bilanţ epidemic sumbru: Peste 20.000 de morţi în Italia. În total, au fost confirmate 159.516 cazuri de coronavirus

Bilanţul epidemic a ajuns la 20.465 de morţi în Italia, cu 566 de decese produse în ultimele 24 de ore. Până acum s-au înregistrat în total 159.516 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 35.435

În Europa au murit peste 76.000 de oameni de Covid-19

Mai multe ţări europene îşi reduc restricţiile sau anunţă relaxări ale carantinei. Bilanţul morţilor de Covid-19 în Europa este de peste 76.000, potrivit worldometers.info. Unii epidemiologi se tem de un „al doilea val” în caz de ieşire din izolare prematură.

Potrivit celor mai recente cifre oferite de worldometers.info, la nivel global, numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 a atins 1.853.357, în timp ce bilanţul deceselor a ajuns la 114.253. Totodată, până la ora transmiterii acestei ştiri, 423.692 de oameni din lume au fost declaraţi vindecaţi. 

Peste 100 cazuri noi de coronavirus în China, cel mai mare număr din ultimele şase săptămâni

China a raportat cel mai mare număr de noi cazuri de coronavirus înregistrate într-o singură zi în ultimele şase săptămâni, determinate de o creştere a călătorilor infectaţi care sosesc din străinătate, astfel subliniind provocările prin care trece Beijingul în prevenirea unui al doilea val de COVID-19.

Decesele cauzate de COVID-19 în spitalele din Marea Britanie trec de 10.000

Prinţul William a declarat că „Marea Britanie este în cel mai bun moment atunci când se confruntă cu o criză”, conform unui comunicat emis de biroul său, în aceeaşi zi în care bilanţul morţilor din cauza Covid-19 au trecut de 10.000 în Regatul Unit

O bătrânică de 97 de ani, supravieţuitor al coronavirusului din Brazilia, ţara latino-americană cel mai grav afectată

Când Gina Dal Colleto, o bătrânică de 97 de ani din Brazilia, a fost internată la 1 aprilie cu simptome de coronavirus, puţini ar fi crezut că va supravieţui virusului ucigaş, chiar în ţara în care 1.124 de persoane au murit, iar 20.727 de cazuri au fost confirmate până acum.

SUA petrec duminica de Paşte în izolare, numărul deceselor COVID-19 depăşesc 22.000

Cel puţin 22.020 de oameni au murit din cauza Covid-19 în Statele Unite, cele mai mari cifre de până acum fiind în statul New York, iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la 55.150.

Statele Unite au înregistrat mai multe victime din cauza COVID-19 decât oricare altă ţară din lume. Aproximativ 2.000 de decese pe zi au fost raportate în ultimele patru zile, iar New York este epicentrul epidemiei din SUA.

Administraţia Trump susţine că relaxarea restricţiilor va putea avea loc la data de 1 mai, dar a avertizat că încă este prea devreme pentru a spune dacă acest obiectiv va fi atins. „Vedem lumină de la capătul tunelului”, a declarat un oficial al administraţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici