Coronavirus în lume LIVE UPDATE 21 octombrie: Argentina a trecut de 1 milion de cazuri. Apar vacanţele de ”pandemie”

  • Argentina a devenit a cincea ţară ce a depăşit pragul de un 1 milion de cazuri de coronavirus, a declarat Ministerul Sănătăţii din ţara aflată în America de Sud.
  • Air New Zealand lansează programul "Mystery Breaks", unde călătorii plătesc o taxă fixă ​​pentru a rezerva un pachet de vacanţă întreg cu compania aeriană şi sunt de acord să nu-şi afle destinaţia decât cu două zile înainte de plecare.
  • Nici Papa Francisc nu scapă de masca de protecţie. Suveranul Pontif s-a rugat marţi pentru victimele războaielor şi pandemiei cu nasul şi gura acoperite
2201 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 21 octombrie: Argentina a trecut de 1 milion de cazuri. Apar vacanţele de ”pandemie”

Coronavirus în lume LIVE UPDATE: Cazurile de COVID-19 din India au trecut de şapte milioane

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 12.982 de cazuri noi şi 451 de decese în Argentina. Înseamnă că unul din 45 de argentinieni a avut virusul.Ţara ocupă locul 15 în lume în ceea ce priveşte decesele la 100.000 de locuitori, la 59.03, conform datelor Johns Hopkins. Peru (105,35), Brazilia (73,36) şi Chile (72,80) şi Ecuador (72,5) depăşesc rata deceselor la 100.000 în America de Sud. Prin comparaţie, rata SUA este de 67,14.

 

Air New Zealand lansează programul "Mystery Breaks", unde călătorii plătesc o taxă fixă ​​pentru a rezerva un pachet de vacanţă întreg cu compania aeriană şi sunt de acord să nu-şi afle destinaţia decât cu două zile înainte de plecare.

Vacanţele supriză care încep de la 422 de dolari, permit călătorilor să aleagă din trei niveluri - Great, Deluxe sau Luxury. Călătorii vor selecta datele pe care doresc să călătorească şi un loc în care nu sunt interesaţi să meargă, relatează CNN. Compania aeriană zboară către 20 de destinaţii din Noua Zeelandă. Potrivit Ministerului Sănătăţii din Noua Zeelandă, ţara a avut în total 1.531 de cazuri confirmate de coronavirus în interiorul graniţelor sale şi doar 25 de decese.

Cu mască albă, asemeni veşmintelor papale. Aşa a apărut marţi Papa Francisc la slujba de la Basilica Santa Maria din Aracoeli, aflată la Roma. Este prima oară când oficiază o slujbă cu nasul şi gura acoperite, dar nu este o premieră când vine vorba de viaţa de zi cu zi a Suveranului Pontif. Acesta a fost văzut purtând mască şi în maşina cu care mergea spre audienţele sale săptămânale din Vatican, relatează Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici