Coronavirus în lume LIVE UPDATE 5 aprilie: Ziua cu cele mai puţine decese confirmate în Spania, săptămâna aceasta / Cel mai mare număr de decese raportate în SUA în 24 de ore

  • Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a depăşit 1,2 milioane la nivel mondial
  • Statele Unite înregistrează cel mai mare număr de infecţii cu coronavirus: peste 300.000
  • Numărul pacienţilor bolnavi de COVID-19 internaţi la terapie intensivă a scăzut în Italia pentru prima dată în două săptămâni
17288 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 5 aprilie: Ziua cu cele mai puţine decese confirmate în Spania, săptămâna aceasta / Cel mai mare număr de decese raportate în SUA în 24 de ore

Sursa: Profimedia Images

Rază de speranţă în Spania. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate cele mai puţine decese din ultima săptămână

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Spania a înregistrat creşterea cea mai mică de săptămâna aceasta, pentru a treia zi consecutivă.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 674 de decese, un număr semnificativ mai mic faţă de cel anunţat în ultimele zile.

Numărul total de morţi cauzate de COVID-19 a ajuns la 12.418, iar cel al cazurilor depistate este de 130.759.

Starea de urgenţă a fost instituită în Spania în data de 14 martie şi a fost prelungită.

Una dintre cele mai afectate ţări din lume de pandemie anunţă reluarea activităţilor economice. Are 3.000+ morţi

Autorităţile iraniene anunţă reluarea activităţilor economice "cu risc redus" începând cu data de 11 aprilie. Iranul este cea mai afectată ţară din zona Orientului Mijlociu de epidemia de coronavirus, cu un bilanţ de 55.743 îmbolnăviri şi 3.452 decese.

Numărul pacienţilor bolnavi de COVID-19 internaţi la terapie intensivă a scăzut în Italia pentru prima dată în două săptămâni. O regiune face obligatorie purtarea măştilor de protecţie

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 15.362 de morţi în Italia, cu 681 de decese produse în ultimele 24 de ore. Numărul total al persoanelor infectate până acum a ajuns la 124.632 (2.886 în ultimele 24 de ore). 

Italia a raportat, sâmbătă, cel mai mic număr de decese cauzate de noul coronavirus în ultimele două săptămâni, iar numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă a scăzut pentru prima dată.

Numărul de cazuri de infectare la nivel mondial a depăşit 1,2 milioane / Dintre acestea, peste 300.000 sunt în SUA

Numărul de cazuri de infectare cu Covid-19 a depăşit pragul de 1,2 milioane la nivel mondial, informează The Guardian. Dintre acestea, 311,544 au fost confirmate doar în Statele Unite ale Americii. 

Zi neagră pentru SUA. Americanii au raportat sâmbătă cel mai mare număr de decese înregistrate într-o singură zi, respectiv 1,224. Wyoming rămâne singurul stat care nu a înregistrat încă niciun deces pe fondul epidemiei COVID-19. 

Peste 1.100.000 de persoane au fost infectate, iar peste 60.000 au decedat din cauza pandemiei, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici