Coronavirus în lume LIVE UPDATE 6 aprilie: Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 16.523 de morţi în Italia / Peste 1,2 milioane cazuri de infectare la nivel mondial

  • Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a depăşit 1,27 milioane la nivel mondial
  • Statele Unite înregistrează 25.544 cazuri noi de infecţii COVID-19
  • 636 de decese produse în ultimele 24 de ore în Italia
5520 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 6 aprilie: Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 16.523 de morţi în Italia / Peste 1,2 milioane cazuri de infectare la nivel mondial

Sursa: Profimedia Images

 

Bilanţul epidemic a ajuns la 16.523 de morţi în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 16.523 de morţi în Italia, cu 636 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte 132.800. Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat luni seară că bilanţul epidemic este de 16.523 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 132.547.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 3.599 de noi cazuri confirmate (în scădere) şi 636 de morţi, conform Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de cotidianul La Stampa.

Numărul de cazuri noi de infectare din Coreea de Sud, la cel mai jos nivel din ultimele şase săptămâni

 

 

 

 

Luni, ţara a raportat 47 de cazuri noi de îmbolnăvire. Este pentru prima oară când se înregistrează mai puţin de 50 de cazuri, în decursul unei zile, din 18 februarie încoace. 

Coreea de Sud extinde campania de distaţare socială pentru încă două săptămâni, până pe data de 19 aprilie, chiar dacă noile cazuri de infectare se află la cel mai scăzut nivel din ultimele şase săptămâni, potrivit cnbc.com.

Numărul de cazuri de infectare la nivel mondial a depăşit 1,27 milioane / Situaţia în SUA este, în continuare, gravă

Numărul de cazuri de infectare cu Covid-19 a depăşit pragul de 1,27 milioane la nivel mondial, informează CNN. Dintre acestea, peste 337,000 au fost confirmate doar în Statele Unite ale Americii. 

Situaţia în SUA este, în continuare gravă. Dumunică, SUA raportează 25.544 cazuri noi şi cel puţin 1.147 decese. Numărul total al morţilor se ridică, astfel, la 9.643. Bilnaţul de  duminică este mai mic decât cel anunţat cu o zi înainte. Americanii au raportat sâmbătă cel mai mare număr de decese înregistrate într-o singură zi, 1,344, respectiv cel mai mare număr de noi cazuri: 34.123. Wyoming era singurul stat care nu înregistrase încă niciun deces pe fondul epidemiei COVID-19. 

Există, însă, şi veşti bune. Numărul de infecţii şi decese în New York, epicentrul focarului de coronavirus în Statele Unite, a scăzut duminică. Este prima zi de la izbucnirea focarului când se înregistrează un număr mai mic de cazuri decât în ziua precedentă.

La nivel global, peste 1.270.000 de persoane au fost infectate, iar peste 69.000 au decedat din cauza pandemiei, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici