Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 aprilie. Violenţe în centrul Romei, în cursul unui protest faţă de restricţiile antiepidemice

  • Violenţe în centrul capitalei Italiei, în cursul unui protest faţă de restricţiile antiepidemice.
  • O parte din restricţiile din Marea Britanie vor fi ridicate începând cu 12 aprilie.
  • Numărul deceselor cauzate de COVID-19 în lume depăşeşte 3 milioane.
221 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 7 aprilie. Violenţe în centrul Romei, în cursul unui protest faţă de restricţiile antiepidemice

Coronavirus în lume

  • Proteste la Roma. Mai mulţi agenţi de poliţie au fost răniţi, marţi după-amiază, în centrul oraşului, în cursul confruntărilor cu demonstranţi nemulţumiţi de restricţiile antiepidemice, unii protestatari fiind reţinuţi, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate italiene. 

 

  • În Marea Britanie s-au înregistrat până în prezent aproximativ 4,36 milioane de cazuri de COVID-19. Până acum, în ţară s-au vaccinat cu prima doză 32 de milioane de persoane. O parte din restricţii vor fi ridicate începând cu 12 aprilie.

 

  • Numărul deceselor creşte din nou, în special în Brazilia şi India.

Oficialii din domeniul sănătăţii dau vina pe mai multe variante, detectate pentru prima dată în Regatul Unit şi Africa de Sud, pe lângă oboseala publică generată de restricţii.

Regiunea europeană, care include 51 de ţări în raportările OMS, are cel mai mare număr total de decese, aproape 1,1 milioane. 

 

  • Uniunea Europeană, mult în urma Marii Britanii când vine vorba de vaccinare 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici