Coronavirus în lume. Peste un milion de bolnavi, pe glob. Numărul celor decedaţi a crescut cu 24% într-o zi, în Marea Britanie. Bilanţ dramatic în Spania şi Italia

  • Numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus se apropie de un milion la nivel mondial
  • Statele Unite înregistrează cele mai multe cazuri de infectare
  • Germania anunţă peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 într-o singură zi
  • 950 de morţi într-o zi în Spania
7916 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume. Peste un milion de bolnavi, pe glob. Numărul celor decedaţi a crescut cu 24% într-o zi, în Marea Britanie. Bilanţ dramatic în Spania şi Italia

Coronavirus în lume LIVE UPDATE. Numărul persoanelor infectate se apropie de un milion. SUA anunţă peste 212.000 de cazuri

UPDATE ORA 22.30 - Pragul de 1 milion de cazuri de infectare a fost depăşit

Pragul de un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus la nivel mondial a fost depăşit joi, conform Worldometer şi celor mai recente date ale Universităţii Johns Hopkins. Citeşte în continuare... 

UPDATE ORA 20.00 -  Bilanţ dramatic în Italia: 13.915 morţi

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 13.915 morţi în Italia, cu 760 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte 115.000. Citeşte în continuare...

UPDATE ORA 16:30 - Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.921 de morţi în Marea Britanie

Numărul persoanelor decedate de coronavirus a ajuns la 2.921 pe teritoriul Marii Britanii, înregistrându-se o creştere de 24% în ultimele 24 de ore, a comunicat joi Ministerul britanic al Sănătăţii, citat de agenţia de presă Reuters.
 
„Dintre persoanele spitalizate în Marea Britanie cu diagnosticul coronavirus, din păcate 2.921 au murit", a transmis Ministerul Sănătăţii de la Londra.

 

Până în prezent, au fost testate 163.194 de persoane în Marea Britanie, dintre care 33.718 au rezultate pozitive de coronavirus.

UPDATE ORA 13:00 - 950 de morţi într-o zi în Spania

Încă o zi cu record negativ de decese din cauza noului coronavirus în Spania, cu 950 de persoane ucise de boală în ultimele 24 de ore. Numărul total al deceselor din ţară a trecut de 10.000.
 
Numărul de cazuri noi a crescut, de asemenea, cu 8.102 în ultimele 24 de ore, ceea ce a înseamnă că Spania a ajuns la 110.238 de cazuri.

 

 

 

 

 

UPDATE ORA 10:30 - Germania anunţă peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 într-o singură zi

Germania a înregistrat peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 faţă de ieri, pentru doar a doua oară de la izbucnirea epidemiei, în timp ce încă 140 de persoane au decedat din cauza acestei infecţii, arată ultimele date făcute publice de autorităţile germane, potrivit Daily Mail. 

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus se apropie de un milion la nivel mondial

Numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus a ajuns la 937.000 la nivel mondial, iar peste 47.000 de oameni au murit în lume din cauza Covid-19, potrivit ultimelor date publicate de Universitatea Johns Hopkins.

Statele Unite înregistrează cele mai multe cazuri de infectare

Cu 212.000 de cazuri raportate şi peste 4.700 de decese, Statele Unite sunt ţara cel mai puternic afectată de pandemie, potrivit CNN. La New York, numărul de morţi a depăşit 1.300. După numărul de infectări, Italia este a doua în lume, cu peste 110.000, urmată de Spania, care a depăşit pragul psihologic de 100.000 de persoane infectate.

Trei ţări au decis prelungirea restricţiilor de circulaţie pentru cetăţeni

Italia, Germania şi Pakistanul au decis miercuri să prelungească măsurile privind restricţionarea circulaţiei pentru populaţie, în încercarea de a limita creşterea numărului de îmbolnăviri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici