Coronavirus: Numărul deceselor din Mexic creşte la 37

Ministerul Sănătăţii din Mexic a anunţat miercuri că a înregistrat 37 de decese cauzate de coronavirus, în creştere cu 29 faţă de ziua precedentă, ţara având printre cele mai mari rate ale obezităţii şi diabetului la nivel mondial relateză Reuters.

243 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Numărul deceselor din Mexic creşte la 37

Coronavirus: Numărul deceselor din Mexic creşte la 37

De asemenea, ministerul a mai anunţat că numărul de cazuri de coronavirus în ţară a crescut la 1.378 de la 1.215 în ziua precedentă.
 
Mexic a declarat luni stare de urgenţă sanitară şi a emis reguli mai stricte care vizează ţinerea sub control a răspândirii rapide a epidemiei de coronavirus, după ce numărul de cazuri confirmate a trecut de 1.000 şi numărul morţilor a crescut brusc.
 
Mexicul are una dintre cele mai mari rate ale obezităţii şi diabetului la nivel mondial, iar experţii au dat semnalul de alarmă că, prin urmare, populaţia sa ar putea fi mai vulnerabilă decât ar putea sugera vârsta medie relativ tânără.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici