Corpul unui bărbat decedat a fost găsit după 9 ani. Semnele care au arătat anul decesului

  • Un bărbat care a decedat în apartamentul său din Oslo a fost descoperit de un administrator după 9 ani, potrivit autorităţilor norvegiene.
  • Bărbatul, în vârstă de peste 60 de ani, fusese căsătorit de mai multe ori şi avea şi copii.
  • Potrivit vecinilor, acesta locuia singur şi, când nu l-au mai văzut, au crezut că s-a mutat.
4782 afișări
Imaginea articolului Corpul unui bărbat decedat a fost găsit după 9 ani. Semnele care au arătat anul decesului

Sursa foto: Profimedia

Bărbatul decedat a fost găsit după 9 ani, atunci când administratorul le-a cerut poliţiştilor să deschidă apartamentul pentru a putea efectua lucrări de întreţinere.

Poliţia crede că bărbatul a murit în aprilie 2011, semnele care arată acest lucru fiind o cutie de lapte şi o scrisoare care au fost găsite în apartamentul său. Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauze naturale, potrivit The Guardian.

Pensia sa a fost întreruptă în anul 2018, când Administraţia Norvegiană pentru Muncă şi Asistenţă Socială (NAV) nu a putut lua legătura cu el, dar facturile sale au continuat să fie plătite automat din contul său bancar.

Inspectorul de poliţie din Oslo, Grete Lien Metlid, a declarat că ea şi colegii ei au analizat atent situaţia bărbatului de a nu fi găsit de nimeni în toţi cei 9 ani. „Acesta este un caz special şi ne-a făcut să ne punem întrebări despre cum s-ar putea întâmpla. Pe baza imaginii pe care o avem, el a fost evident o persoană care a ales să aibă puţin contact cu ceilalţi”.

Arne Krokan, profesor la Universitatea Norvegiană de Ştiinţă şi Tehnologie, a declarat că este puţin probabil ca bărbatul să fi rămas nedescoperit timp de nouă ani, dacă ar fi murit acum 30 de ani.
 
Eşecul noilor sisteme tehnologice de a ridica steagurile roşii atunci când cineva nu a dat semne de viaţă a fost „preţul pe care l-am plătit pentru serviciile digitale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici