COVID-19 ar putea fi mai mortal pentru persoanele de culoare

  • Cercetătorii din Canada cred că persoanele de culoare ar putea fi mai afectaţi de COVID-19 decât persoanele majoritate
  • Experţii vor testa, în total, 3.000 de persoane de culoare
  • Cercetătorii încearcă să pregătească persoanele de culoare pentru valul doi
803 afișări
Imaginea articolului COVID-19 ar putea fi mai mortal pentru persoanele de culoare

COVID-19 ar putea fi mai mortal pentru persoanele de culoare STUDIU

O echipă de cercetători canadieni încep o testare în masă în rândul persoanelor afro-americane pentru a găsi anticorpi.
 
Persoanele de culoare ar putea fi mai afectaţi de noul coronavirus decât personaele majoritare, consideră cercetătorii. 2.000 de canadieni de culoare vor dona sânge pentru aceste studii.
 
Pentru a face comparaţia,  vor mai fi şi alte 1.000 de personane de culoare din regiuni diferite, potrivit CTV News. Cercetătorii cred că, prin aceste testări de anticorpi, vor afla cum se pot apăra de COVID-19 oamenii în cauză, mai ales că al doilea val de COVID-19 este aşteptat. Cazurile de infectare sunt în creştere în Canada, iar luni au fost depistate mai multe cazuri chiar şi faţă de luna mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici