Covid-19 continuă să se răspândească la Casa Albă. Alte două persoane au fost testate pozitiv şi mai mulţi lideri militari sunt în carantină

  • Covid-19 se răspândeşte şi mai mult printre cei apropiaţi preşedintelui Trump
  • Un consilierul de la Casa Albă, Stephen Miller, şi un înalt oficial militar sunt infectaţi
  • Miller, care s-a autoizolat în ultimele cinci zile, a confirmat, marţi, că a contractat noul coronavirus
  • Generalul Mark Milley şi alţi lideri militari sunt, de asemenea, în carantină după ce amiralul pazei de coastă Charles Ray a dat test pozitiv.
234 afișări
Imaginea articolului Covid-19 continuă să se răspândească la Casa Albă. Alte două persoane au fost testate pozitiv şi mai mulţi lideri militari sunt în carantină

Covid-19 continuă să se răspândească la Casa Albă. Alte două persoane au fost testate pozitiv şi mai mulţi lideri militari sunt în carantină

Amiralul Charles Ray, vice comandantul Gărzii de Coastă SUA, se confruntă cu simptome uşoare, a anunţat Pentagonul.

Între timp, mai mulţi oficiali care au participat la întâlnirile cu acesta sunt acum în carantină, dar niciunul nu a prezentat până acum simptome, anunţă oficialii.

Nu se ştie cum a contractat virusul amiralul Ray. El a participat la un eveniment la Casa Albă în urmă cu aproximativ 10 zile, dar nu este clar dacă a contractat virusul acolo sau în altă parte, au declarat oficialii agenţiei de presă Associated Press.

Preşedintele SUA, Donald Trump şi alţi oficiali ai Casei Albe, au dat rezultate pozitive pentru coronavirus în ultimele zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici