COVID-19 în lume. Bulgaria va intensifica sancţionarea persoanelor care nu respectă restricţiile antiepidemice

  • Numărul cazurilor de coronavirus a crescut semnificativ în Bulgaria, în ultima săptămână.
  • Autorităţile vor sancţiona persoanele care nu respectă distanţarea şi nu poartă măşti de protecţie.
  • Până în prezent, în Bulgaria s-au înregistrat 5.740 de cazuri de coronavirus şi 246 de decese.
3554 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în lume. Bulgaria va intensifica sancţionarea persoanelor care nu respectă restricţiile antiepidemice

Bulgaria va intensifica sancţionarea persoanelor care nu respectă restricţiile FOTO Octav Ganea

Bulgaria va intensifica aplicarea sancţiunilor asupra persoanelor care nu respectă regulile de distanţare, în contextul înmulţirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, afirmă ministrul bulgar al Sănătăţii, Kiril Ananiev, citat de agenţia de presă Reuters.
 
Până în prezent, în Bulgaria s-au înregistrat 5.740 de cazuri de coronavirus şi 246 de decese. În ultima săptămână au fost raportate 1.049 de cazuri de infectare.
 
Kiril Ananiev a anunţat prelungirea stării de urgenţă epidemică până la sfârşitul lunii iulie. Ministrul de Interne a îndemnat autorităţile locale să asigure respectarea regulilor antiepidemice. Persoanele care nu respectă distanţarea socială şi nu poartă măşti în spaţii publice închise riscă să fie sancţionate.
 
Autorităţile bulgare au anunţat luni că 23 de persoane dintre cele 42 care au participat la sfârşitul lunii iunie la o ceremonie de absolvire în Veliko Târnovo, au luat coronavirus. De asemenea, 20 de jucători din liga profesionistă de fotbal bulgară au fost depistaţi ca având coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici