Cozi către Grecia. Punctele de frontieră rămân aglomerate: „Se blochează mereu din două motive”

  • Este din nou aglomeraţie la intrarea în Grecia
  • Sute de maşini aşteaptă la punctul de frontieră Kulata-Promahonas
  • MAE recomandă folosirea tuturor punctelor de frontieră pentru intrarea în Grecia
11573 afișări
Imaginea articolului Cozi către Grecia. Punctele de frontieră rămân aglomerate: „Se blochează mereu din două motive”

Cei care pleacă în Grecia trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Sunt din nou cozi la vama Kulata.

CITEŞTE AICI: Grecia, cuprinsă de primul val de caniculă de anul acesta. Recomandări pentru turişti, la peste 40 de grade Celsius

Cotroalele vamale amănunţite au creat întârzieri. Pentru a ajunge în Grecia cu maşina trebuie să treci prin două filtre, cel bulgăresc şi cel grecesc.

„Se blochează mereu din două motive. Probabil vor apărea blocaje şi în zilele următoare. Sunt două vămi cu probleme, Kulata şi Macaza. S-a blocat de la prânz şi spre după-amiază vama Kulata. Din aceleaşi două motive. În primul rând actele, care sunt necesare, chiar dacă Grecia a relaxat condiţiile de intrare, şi numărul mic al lucrătorilor vamali”, explică Sorina Matei, jurnalist Aleph News.

Înainte de Rusalii, cozile la vama Kulata erau de 7-8 kilometri.

MAE recomandă folosirea tuturor punctelor de frontieră pentru intrarea în Grecia, deoarece este un număr mare de persoane care călătoresc în această perioadă.

CITEŞTE AICI: Incident în Grecia: un preot a atacat cu acid mai mulţi oameni, într-o mănăstire din Atena

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici