Creşte numărul morţilor şi scad şansele de a găsi supravieţuitori la blocul prăbuşit în Miami

  • Ultima clădire din complexul de apartamente din Florida a fost dărâmată.
  • Şansele de a găsi supravieţuitori, după 12 zile de la prăbuşire, sunt minime.
  • Bilanţul morţilor se ridică la 27 de persoane, iar alte 118 rămân de negăsit.
420 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul morţilor şi scad şansele de a găsi supravieţuitori la blocul prăbuşit în Miami

Ruinele blocului din Florida

Salvatorii caută printre dărâmături proaspete, după ce ultima clădire de apartamente prăbuşită din Florida a fost demolată.
 
Oficialii au declarat luni că demolarea a permis echipajelor să intre în locuri inaccesibile anterior, inclusiv în dormitoarele în care se credea că oamenii dormeau în momentul dezastrului. 
 
„Continuăm să rămânem concentraţi pe misiunea noastră principală, anume să nu lăsăm nicio piatră neîntoarsă şi să găsim cât mai mulţi oameni şi să ajutăm fie să aducem câteva răspunsuri familiei şi celor dragi, fie să le aducem o oarecare închidere”, a declarat Ignatius Caroll, căpitanul secţiei de pompieri Miami.
 
În urma demolărilor căutările s-au intensificat, deşi şansele de a găsi supravieţuitori la 12 zile după prăbuşirea din 24 iunie s-au diminuat.
 
„Acum că pericolul a fost atenuat, putem începe acum să ne concentrăm asupra acelor zone pe care nu am reuşit să le căutăm în siguranţă, dar continuăm să căutăm în întreaga grămadă de moloz”, a precizat Ignatius Caroll.
 
Alte trei victime au fost descoperite în noua grămadă, numărul morţilor ridicându-se la 27 de persoane. Alte 118 persoane rămân de negăsit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici