Crima care a şocat lumea: Un bărbat şi-a ucis copilul de 3 ani din cauza unei glume la grădiniţă

Un bărbat a şocat lumea după ce şi-a ucis băieţelul de doar trei anişori îi modul cel mai inuman cu putinţă. Motivul? O glumă făcută de copil unui coleg de grădiniţă.

5186 afișări
Imaginea articolului Crima care a şocat lumea: Un bărbat şi-a ucis copilul de 3 ani din cauza unei glume la grădiniţă

Crima care a şocat lumea: Un bărbat şi-a ucis copilul de 3 ani din cauza unei glume la grădiniţă

Christopher Champenois, în vârstă de 33 de ani, din Meaux, Paris, a mers mult prea departe cu pedeapsa aplicată fiului sau de doar trei ani, Bastien. Pentru că micuţul s-a purtat urât cu un coleg de grădiniţă, tatăl său l-a dezbrăcat şi l-a aruncat în maşina de spălat rufe. Însă părintele nu s-a limitat doar la acest lucru, el punând maşina de spălat în funcţiune şi rulând câteva cicluri de spălare cu apă rece, scrie dailymail.co.uk.

Mama copilului a fost cea care a reuşit să-l scoată din maşina de spălat, după care a fugit cu el la un vecin, însă micuţul s-a stins din viaţă la scurt timp.

Mama copilului le-a spus vecinilor că Bastien a căzut pe scări, însă sora cea mare a băiatului, în vârstă de cinci ani, a mărturisit ca tatăl lor obişnuia să-l pedepsească pe frăţiorul ei în cele mai crude moduri cu putinţă, nefiind prima dată când îl băga în maşina de spălat drept pedeapsă.

Vecinii au declarat că nu este prima dată când micuţul a fost abuzat. Copilul a mai fost închis în dulap cu orele şi de asemenea a fost lăsat afară in frig, pe pervazul unei ferestre, înfăsurat doar cu o păturică.

Explicaţia pentru faptele mostruoase ale bărbatului a venit din partea bunicii, care a declarat că Bastien a fost un copil nedorit de la bun început.

Christopher Champenois este judecat pentru omor din culpă, iar soţia acestuia pentru că ea ar fi putut preveni crima, dar nu a intervenit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici