Crimă şocantă în inima Greciei. O mamă a fost omorâtă în faţa copilului său, în timpul unui jaf

  • O tânără mamă în vârsta de 20 de ani a fost ucisă în faţa copilului ei.
  • Hoţii au plecat cu bani şi bijuterii după ce au ucis-o pe femeie.
  • Soţul ei, un pilot în vârstă de 33 de ani, a supraveţuit.
858 afișări
Imaginea articolului Crimă şocantă în inima Greciei. O mamă a fost omorâtă în faţa copilului său, în timpul unui jaf

Crimă şocantă în Grecia. O mamă a fost omorâtă în faţa copilului său

Trei hoţi au strangulat marţi o tânără mamă în faţa copilului ei de 11 luni, iar soţul acesteia a fost legat,  informează Reuters.

Tragicul incident s-a produs în Glyka Nera, o suburbie din Atena. Hoţii au pătruns în casa familiei şi au plecat cu bani şi bijuterii după ce au ucis-o pe tânăra de 20 de ani.

Victima s-a născut în Grecia, dar avea un paşaport britanic, a spus poliţia.

Soţul ei, un pilot în vârstă de 33 de ani, a supravieţuit.

Hoţii au omorât şi câinele familiei şi l-au lăsat agăţat pe gardul locuinţei.

Grecii sunt obişnuiţi cu crimele în bandă, dar sugrumarea femeii în faţa copilului ei a determinat titluri vehemente. „Groază la Glyka Nera”, a scris presa din Grecia. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici