Crimele în serie din Cipru, caz complicat. Cadavrul unei femei, descoperit într-o valiză ridicată de pe fundul lacului de lângă Nicosia

Cadavrul unei femei, despre care se crede că este una dintre cele 7 victime ale ucigaşului în serie din Cipru, se afla în una din valizele descoperite pe fundul lacului aflat la 32 de kilometri de capitala Nicosia.

4175 afișări
Imaginea articolului Crimele în serie din Cipru, caz complicat. Cadavrul unei femei, descoperit într-o valiză ridicată de pe fundul lacului de lângă Nicosia

Crimele în serie din Cipru, caz complicat. Cadavrul unei femei, descoperit într-o valiză ridicată de pe fundul lacului de lângă Nicosia

Acesta este cel de-al patrulea cadavru descoperit până acum în cadrul unei investigaţii pe care presa cipriotă o numeşte ”primele crime în serie din istoria ţării”.

Poliţia face mai multe căutări pe fundul lacului artificial (parte a unui complex minier abandonat de extragere a cuprului), după ce autorul crimelor, un militar în vârstă de 35 de ani, a spus investigatorilor că a pus cadavrele a trei dintre victimele sale în mai multe valize şi le-a aruncat pe fundul apei toxice.
 
Cadavrul se afla într-o stare avansată de descopunere, potrivit BBC, care citează poliţia. În zilele următoare se vor face mai multe teste pentru a confirma identitatea femeii.
 
Cazul a fost descoperit la începutul lunii aprilie, când cadavrul unei filipineze a fost găsit într-un puţ din apropierea aceluiaşi lac. După descoperire, autorităţile au pornit o anchetă masivă, care a dus la arestarea bărbatului.
 
Cadavrul celei de-a doua femei, despre care se crede că este tot o filipineză, a fost descoperit în alt puţ două zile mai târziu.
 
O altă femeie moartă, cu cetăţenie nepaleză şi indiană, a fost descoperită şi ea într-un puţ din apropierea unei baze militare, după ce autorul crimelor i-a condus pe anchetatori în acel loc.
 
Printre victime se numără şi două românce, mamă şi fiică, conform presei internaţionale. În urma cazului, poliţiştii ciprioţi au fost criticaţi aspru pentru modul în care au intervenit, având în vedere că primele victime au fost date dispărute încă de acum 3 ani.
 
Sâmbătă, poliţiştii au descoperit două valize aruncate pe fundul lacului.
 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici