CRIZA din Catalonia: Justiţia belgiană va decide în decembrie asupra extrădării lui Carles Puigdemont în Spania

Judecătorii belgieni vor decide în decembrie asupra eventualei extrădări în Spania a liderului separatist al Cataloniei, Carles Puigdemont, informează publicaţia EUObserver.

670 afișări
Imaginea articolului CRIZA din Catalonia: Justiţia belgiană va decide în decembrie asupra extrădării lui Carles Puigdemont în Spania

CRIZA din Catalonia: Justiţia belgiană va decide în decembrie asupra extrădării lui Carles Puigdemont în Spania

Carles Puigdemont, premierul demis al Cataloniei, şi alţi membri ai Guvernului de la Barcelona, dizolvat de Madrid, au fost audiaţi vineri într-o instanţă belgiană.

Carles Puigdemont şi alţi lideri catalani sunt acuzaţi în Spania de rebeliune şi tendinţe separatiste.

Spania şi procurorii belgieni cer extrădarea liderilor catalani aflaţi în Belgia. Judecătorii belgieni vor decide în decembrie dacă vor permite sau nu extrădarea liderilor catalani în Spania.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici